fekete feliratos logo

Webdesign

Antik bútorok fiatalos, bohém felújítása. Ez az Iványi Zsófia Design.
A 3D-s túra a legizgalmasabb módja annak, hogy a nézők teljes képet kapjanak az adott helyről, és kognitív módon megtapasztalhassák azt anélkül, hogy fizikailag ott lennének. Erről szól a CineLike3d.
Taxis személyszállítás Szigetszentmiklóson és környékén. Balutaxi.
Dinasztia Szépségszalon Szigetszentmiklóson 1969 óta.
Egészségügyi szolgáltatás Szigetszentmiklóson.
Kettlebell edzések Szigetszentmiklóson.
Mészáros Mónika kozmetikus szalonja Budapesten.

Egyéb webdesign tervek - UX tervből UI design

Ha egyedi fejlesztésű és nem WordPress keretrendszerben működő weboldalt szeretnél, a design elkészítsét akkor is rám bízhatod. Axure programban készítem el a drótvázat, majd egy meghatározott design system mentén elkészítem Figmában a látványt. Ebben az esetben szükség lesz egy webfejlesztőre, aki elvégzi a weboldal programozási feladatait. Ehhez tudok kiváló szakembert ajánlani. Ha ilyen szolgáltatásra van igényed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a dora@webjoy.hu e-mail címen.
A Zöldóra olyan kézműves-barkácsolós játékok gyűjteménye, amely családi vagy önálló játékra ad ötleteket szelektív hulladékok felhasználásával. Klassz játékokat készíthet a gyermek azokból az anyagból, amiket korábban kidobásra ítélt a család. Az applikáció lelke a játékkereső, ahol lehet szűrni játékot aszerint, hogy hol, hányan, milyen alapanyag felhasználásával játsszák az adott játékot. A tanteremben sok érdekes cikk olvasható és része az applikációnak egy szülőknek szóló menüpont, valamint workshop ajánló is, amely közös online vagy személyes barkácsolásra invitálja a látogatót. A design-ban a természetközeli színek dominálnak, a logóban a lekerekített betűk, játékos embléma. Célcsoport: Kisiskolás gyermek, család.

Weboldal megújulása (redesign)

A PennyJuice átláthatatlan weboldalát újraálmodtam. Új, egymással harmonizáló színek, letisztult design, könnyen olvasható tipográfia jellemzi az új weboldalt.
ivanyizsofiadesign magyar
ivanyizsofiadesign angol