fekete feliratos logo

Rólam

Kolozsvári Dóra vagyok grafikus, kiadványszerkesztő és webdesigner. A Webjoy Design-t azért hoztam létre, hogy - elsősorban - kisvállalkozásoknak, magánszemélyeknek segítsek ízléses, egyedi formában megjeleníteni mindazt, amiről a tevékenységük szól. A megnyerő vizuális kommunikáció alapja egy sikeres kampánynak, valamint egy jól működő vállalkozásnak. Ez a képi világ, más néven arculat időről időre megújulva, ugyanakkor állandó jegyeket is magában hordozva szolgálhatja a vállalkozást. Marketinges tapasztalatommal, sokrétű tudásommal a grafikai tervezésben, amelyet folyamatosan bővítek, képes vagyok hozzájárulni elsősorban kisvállalkozások sikeréhez. Vállalkozásom három fő profilja: arculattervezés, kiadványszerkesztés, webdesign.

A grafikusi pályafutásom a kiadványszerkesztéssel kezdődött 2013-ban a kiadványszerkesztés tanfolyam elvégzésével. Közben magánéleti okok miatt még maradtam a  marketingben pár évig, és alkalmanként vállaltam főként nyomtatásra szánt anyagok grafikai tervezését (pl. 2017 nagyszabású projektje volt számomra Singer Magdolna: Nélküled c. regényének a tördelése, nyomdai előkészítése, valamint a borító megtervezése). Időközben elvégeztem egy webdesigner képzést is.

Még ebben az évben elvállaltam egy országosan megjelenő havi magazin grafikusi pozícióját. 2019-től kezdve főállású vállalkozóként készítek grafikát offline és online felületekre egyaránt. Kreatív, megbízható és precíz grafikusnak tartanak az ügyfeleim.

Tapasztalja meg Ön is a velem való közös munkát, és emeljük magasabb szintre a vállalkozását!

 

UX/UI Designer, Hollóka Grafikai Műhely, 2022.

Grafika Designer, Hollóka Grafikai Műhely, 2021.

Webdesigner, Webdesignsuli, 2017.

Kiadványszerkesztő, TopSchool, 2013.

Üzleti kommunikáció szak, Budapesti Kommunikációs Főiskola, 2006.

Adobe CC (Photoshop, Illustrator, InDesign), WordPress, CSS/HTML, Axure, Figma

Angol középfok

Írjon nekem!

kolozsvari dora grafikus
ivanyizsofiadesign magyar
ivanyizsofiadesign angol