Szórólap tervezés

Marketingkampányaihoz, egyedi akciók kommunikálásához szórólap tervezés, plakátkészítés korrekt áron, rövid határidővel!

Mikor érdemes a szórólap tervezés szolgáltatásomat igénybe vennie?

  • ha jól behatárolt területen szeretne hirdetni
  • ha aktuális akciójára szeretné felhívni az érdeklődők figyelmét
  • ha új termékét/szolgáltatását szeretné reklámozni

A szórólap tervezés nyomtatott kommunikációs eszközre vonatkozó kreatív munka. Földrajzilag kiválóan célozható és a rövid, figyelemfelkeltő szövegekkel, képekkel abszolút alkalmas az információ átadására. Témája a teljesség igénye nélkül az alábbiak lehetnek: cégindítás, kampányindítás, új termék/szolgáltatás/esemény, szezonális akciók stb.

Egyedi grafikai megoldásokkal megtervezett és igényesen kivitelezett szórólappal, plakáttal, citylighttal, esetleg óriásplakáttal, molinóval olyan célcsoportot is elérhet, akik nem fogékonyak az online hirdetésekre, vagy ugyan fogékonyak, de meg kell erősíteni őket. A nyomtatott média eszköztára kiváló eredményeket produkál, amennyiben képes átadni az üzenetet úgy, hogy az megmarad az emberek emlékezetében.

Emellett nagyszerű eszköz arra is, hogy más felületekre irányítsa az érdeklődőket (pl. a weboldalunkra).

Amikor a szórólap eszközével élünk a marketingkommunikációban, a terjesztés módja és eredménye sarkalatos pontjai a kampányunknak. Szórólapozás során egyik fontos elvárás, hogy lehessen mérni az eredményeit. A terjesztés helyét és idejét kell jól megválasztani, valamint a célcsoportot. A lényeg, hogy sose “vakon” szórjunk! A hideghívásokkal ellentétben, ennek semmilyen eredménye nem lenne! A mérésre a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módszer az, hogyha a szórólap kupon is egyben, ami máris vásárlást eredményezhet!

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a legnagyobb sikert úgy érhetjük el, ha minden célcsoportnak külön szórólapot terveztetünk!

Amennyiben új projektjéhez szeretne Ön is alkalmazni a szórólapot, forduljon hozzám bizalommal! Örömmel elkészítem egyedi képi világgal megtervezett szórólapját. S, ha nincsenek tarsolyában előre megfogalmazott, jól célzott üzenetek, nem probléma! Segítek egy figyelemfelkeltő, kreatív szöveg megírásában is!