Babavárás 35+ könyvborító és munkafüzet

Kiadványszerkesztő projektem: Babavárás 35+

Megjelent Nagy Edit könyve Babavárás 35+ címmel, amelynek tördelése az egyik nagy kiadványszerkesztő munkám.

A borítóterv már készen volt, amikor a tördeléssel és a nyomdai előkészítéssel megbízott Edit. Azonban így is sok munkával látott el ez a projekt és azt gondolom, hogy szép lett a végeredmény.

A nyers szöveg gyakorlatilag nem volt korrektúrázva, így elég hosszú időbe telt, mire elkezdhettem a tördelést. Visszagondolva, ezt nem is bánom, mert így legalább elmondhatom, hogy a nagy terjedelmű szövegek korrektúrázásában is szakmai tapasztalatot szereztem. A tartalom meglehetősen összetett, ugyanakkor átlátható. Mindenki számára értelmezhető, és nem utolsó sorban a leendő anyukák számára feltétlenül hasznos.

Mivel Edit nagyon szereti a mandalarajzokat, néhányat elhelyeztem a könyvben, ami vizuálisan feldobja az oldalakat. A munkafüzet pedig rendkívül jól használható. Táblázatokban, leírásokban gazdag, és a saját gondolataink lejegyzetelésére is bőven van lehetőségünk.

Bizonyára lesznek olyanok, akik szerint nem elég vastag a könyv, de én mindig is azt vallottam, hogy nem mindig az számít egy kiadványnál, hogy hány oldal. Egy vastag mű is lehet érdektelen és végtelenül unalmas, kiadványszerkesztői szempontból pedig túlzsúfolt. Valamint egy vékonyabb alkotás is lehet izgalmas, érdekes, vagy éppen jól alkalmazható információkkal teli, attól függően, hogy mi a téma.

Egyszóval a magam részéről ezt a könyvet és a munkafüzetet (lehetőség szerint együtt használva) szívből ajánlom mindenkinek. Editnek pedig köszönöm, hogy rám bízta ezt a feladatot.

Neked is porosodik esetleg már hosszú ideje kézirat a fiókodban? Álmaid netovábbja lenne, ha a saját magad által írt történetet könyv formájában is a kezedben tarthatnád? Ne gondolkodj tovább, itt a megoldás: Kéziratból könyvet!

A könyv mellé munkafüzet is jár. Most igen kedvező, 3900 Ft+postaköltség áron juthatsz ehhez a fantasztikus kiadványhoz.
https://csaladmentor.hu/konyvrendeles/
Borítóterv: EZ Design. Tördelés és korrektúra: Webjoy Design