Singer Magdolna: Nélküled könyv tördelése, a borító grafikai tervezése

Borító tervezése és kézirat tördelés a Nélküled című regényhez

Megjelent Singer Magdolna Nélküled című könyve. A borító tervezése és a kézirat tördelése volt a feladatom.

Minden munkámat nagy körültekintéssel, odaadással végzem, de ez a könyv különösen fontos a számomra, mert egyrészt Magdinak nagyon sokat köszönhetek, másrészt pedig kiadványszerkesztésben ez az első komoly projektem. A tördelés és a korrektúra a megadott paraméterek szerint történt, viszont a borító tervezése meglehetősen komoly tervezést igényelt.

Ez egy külön munkafolyamat volt, önálló grafikai tervezést igényelt. Ahogy az lenni szokott, egyik este jött az AHA érzés, hogy mi legyen a téma. Két tervet vázoltam fel Magdinak, mindkettő illeszkedett a tartalomhoz. Az egyik a történetben lévő Kárókatona-tavakhoz kapcsolódott, a másik (a nyertes terv) pedig a Golgotaforrást megidéző koncepció. Stílusában romantikus, ugyanakkor pozitív hangulatú fotót választottam. Több verzió is készült, mire a végleges layout kialakult. Kívánom, hogy sikereket érjen el Magdi ezzel a könyvvel!

Ha Neked is tetszik ez a borító, és esetleg szeretnél egy minőségi könyvet, katalógust, vagy egyéb kiadványt, állok szíves rendelkezésedre. Kéziratból könyvet!

A könyvet pedig itt tudod megrendelni: http://singer.hu/konyv-nelkuled-singer-magdolna/