A kettlebellsziget.hu megújulása

A Kettlebellszigetet Szigetszentmiklós egyik legszuperebb edzője vezeti, Barnucz Levente, SFG1 instruktor, funkcionális tréner,  sportedző, masszázsterapeuta. Aki hozzá fordul az erőnlétet, állóképességet, kitartást, robbanékonyságot nyer az edzései által. Sőt, a derékfájás, a térdfájás és a keringési problémák hatékony ellenszere a kettlebell edzés. De hogy ezenfelül milyen csoda rejlik még ebben a “kis” vasgolyóban, azt tapasztalja meg a kedves Olvasó személyesen. A részletek itt érhetőek el: https://kettlebellsziget.hu/miert-jo-neked/

Weboldal készítés projekt

Korábban már létező honlapról van szó, ami azonban elavult volt, mind az azt működtető szoftver, mind webdesign tekintetében. Ezt Levi is tudta, ezért bízott meg a feladattal, a honlap megújításával. Javaslatomra tárhelyszolgáltatót váltott, majd elkezdtem megtervezni az új, modern és átlátható weboldalát. Az arculatot illetően már volt egy alaplogó, aminek a színei megjelennek az új honlapon is. A sárgához a minimalizmus és modernitás jegyében tökéletesen illik a fekete, és a szürke különböző árnyalatai.

Újszerű módon a drótváz alapja egy vertikálisan felépített menü, amely ugyanolyan tökéletesen olvasható minden eszközön, legyen az mobil, tablet vagy asztali gép.

Funkcionalitását tekintve abszolút felhasználóbarát az oldal, időpont foglalóval és egy kapcsolati űrlappal.

A letisztult designt jól támogatja az Ubuntu Condensed font különböző verziói.